Wednesday, December 28, 2011

Millainen on hyvä ja toimiva XL-kokoisen naisen vaate?

Kun lähes seitsemän vuotta sitten aloitimme naisten kaavalehden julkaisemisen, päätimme, että haluamme tarjota inspiraatiota sekä monen kokoisille että monen ikäisille naisille. Naisen vartalo muuttuu eri ikäkausina ja eri elämänvaiheessa muistuttaen meitä elämän kiertokulusta.

Jokaisen nuoren naisen peilistä heijastuu kerran aikuisen ja lopulta vanhenevan naisen kuvajainen. Aika, jota elämme, tarvitsee uudenlaisen kuvan naisesta: todellisen, aidon ja luottamusta herättävän. Meille ei riitä enää naiseuden edustajaksi pelkkä muotikuvassa esiintyvä eteeriseksi stailattu kaunotar. Haluamme, että meistä jokaisella on mahdollisuus ilmaista olemuksemme ja vaatetuksemme kautta se ihana ja persoonallinen ihminen, joka sisällämme asuu.

Nyt tarvitsemme sinun apuasi!

Haluamme on kehittää lehtemme sisältöä asiakkaidemme tarpeita ja toiveita vastaavaksi ja siksi lähestymme sinua pienen asiakaskyselyn muodossa. Kuulut kohderyhmäämme jos olet 25-55 -vuotias ja kokoa 46-52 käyttävä nainen. Kyselyn toteuttaa Mikkelin ammattikorkeakoulussa vaatetusalaa opiskeleva Jenni Laava osana opinnäytetyötään.

Pääset vastaamaan kyselyyn oheisen linkin kautta. Voit vastata kyselyyn nimettömänä, tai nimimerkillä  mikäli haluat osallistua arvontaan. Vastaamiseen kuluu aikaa vain 10 minuuttia ja viimeinen vastauspäivä on 22.1.2012.

Arvomme kaikkien nimimerkillä osallistuneiden kesken kaksi upeaa kangas- ja tarvikepakettia, joiden arvo on 50 euroa. Arvonnan tulos julkistetaan blogissamme http://ottobredesign.blogspot.com/ tammikuun 30. päivä.

Vastaamalla kyselyymme annat meille arvokasta tietoa lehtemme kehittämiseksi.
Haluamme kiittää sinua jo etukäteen!

1 comment:

Rose said...

Hi! I ran this blog entry through google translate. This sounds like a wonderful project. I fall into the demographic that you are targetting (and I subscribe to Ottobre Woman), so I wish you great success, as I anticipate that I will benefit from the results. I do not speak or read Finnish (I live in California), but I wish you wonderful success in the new year!

Rose in SV