Thursday, October 20, 2011

KangasKarkelot Rantavitikalla!

 KangasKarkelot Rovaniemen myymälässämme.

Avaamme myymälän 21.10. perjantaiaamuna klo 10.00 ja Karkelot jatkuvat aina viiteen saakka! Lauantaina palvelemme klo 10-15.00.

Tarjolla on runsain mitoin ihanuuksia alkutalven ompelutöihin: villaneuloksia- ja kankaita, tilkkutyökankaita, puuvillakankaita, fleecejä, lastenkuoseja...  ei puhelinvarauksia eikä nettitilauksia aletuotteista, joten paikan päälle ehtivät saavat tällä kertaa parhaat palat.

Runsaasti COMBOJA ja "pakanpäitä".

TERVETULOA KAUEMPAAKIN!

EDIT 22.10.11
Lauantai-illan tervehdys!

KangasKarkelot onnistuivat upeasti, joten kiitos kaikille meillä piipahtaneille. Perjantai oli aamusta alkaen aikamoista hulinaa ja kauniit villa/kashmirkankaat, villaneulokset, cloquet, pöllöfleecet, pehmeät tekoturkikset ja muut herkut löysivät tiensä innokkaiden käsiin ihan ennätysajassa. 

Kuuleman mukaan niistä on tulossa  ulstereita, duffeleita, liivihameita ja nalleja! Laittakaahan kuvia tulemaan, kun kankaat on ommeltu. Eikös me sovittu, ettei niitä marinoida enää kenenkään kaapeissa :) Jos joku jäi vielä kaavavinkkiä vaille, kiva duffelin kaava aikuiselle naiselle on vaikkapa lehdessä 4/2003. Kurkista sivulle 5: http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2003_4/index.html?fi

Myymme vielä alennustiskeille jääneet kankaat pois alkuviikolla, joten jos joku teistä ei ennättänyt viikonlopun karkeloihin, tervetuloa maanantaista alkaen.

Jos joku teistä PITKÄMATKALAISISTA innostuu, niin vinkkinä vaan, että meillä on vielä muutama metri sekä vihreää, turkoosia että  pinkkiä VIIKINKI-interlockia vailla kotia...  Kalsareita, T-paitoja, pyjamia...7 euroa/metri. Metrin pala kulkee 2 euron kirjekuoressa minne tahansa maailmassa. Tilaukset sähköpostilla ottobre (a) ottobre.fi, kangasta riittää vain nopeimmille!

Samoin meiltä löytyy mukava erä Anna Maria Hornerin, Sandi Hendersonin ja Tanya Whealanin designerkankaita (100% puuvillaa) alennettuun hintaan (8-11 euroa/m) -tilkkutöihin, lastenvaatteisiin, sisustukseen.... Kuvia ei tähän hätään ole, mutta maanantaina voi olla toivoa.

Joku ehtikin jo kysellä Supersoft-pörröfleecejä, eli niitä suloisia, mistä vauvan haalari ja pikku-Joan porokuvioinen takki uusimmassa lehdessä oli ommeltu. Ne tulivat hetki sitten ja saamme ne Etsy-kauppaan maanantaina. Yksivärisessä väreinä: vaaleanpunainen, beige, viininpunainen ja turkoosi sekä tietysti se porokuvioinen.

Ja nyt viikonlopun viettoon!1 comment:

Unikuu said...

laittakaa loput sitten vielä nettiin viikonlopuksi ;)